Logó

Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

3700 Kazincbarcika, Jószerencsét út 2.

A három éve alakult Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumból még csupán egyetlen tanár ment nyugdíjba. A gimnázium vezetése és tantestülete 2014. május 28-án mégis nyugdíjas találkozót szervezett az egykori Ságvári Endre Gimnázium tantestületéből nyugalomba vonult egykori tanáraink számára. A találkozóra meghívtuk azokat a volt pedagógusainkat is, akik a jogutód nélkül megszűnt Jókai Gimnáziumból mentek nyugdíjba.

Az iskola jelenlegi igazgatójának, egykori diákjának köszöntője után a tantestület azon tagjai adtak rövid műsort egykori tanáraik tiszteletére, akik egykor diákként a Ságvári padjait koptatták. Hidas Gábor tanár úr alaposan felkészült a találkozásra, és elmondta, hogy összegyűjtött adatai alapján az egykori Ságvári nyugalmazott tanárai közül 25-en már nem élnek. Örömünkre szolgál azonban, hogy 18-an hűek maradtak Kazincbarcikához, hiszen továbbra is itt élnek, míg 27 egykori tanárunkat máshová sodorta az élet.

A nyugdíjas találkozón részt vettek Brém Jenőné és Kiss László nyugalmazott tanáraink, akik kezdeményezték e találkozás megszervezését, dr. Király Bálintné és Pogány Lajos nyugalmazott igazgatók, Dús Istvánné, dr. Raisz Ivánné és Monostori Erzsébet egykori igazgatóhelyettesek, Bodnár László, Dús István, Hidas Gábor, Hidas Gáborné, Ruskó László, Ruskó Lászlóné, Vajda Gyula, Vajda Gyuláné volt tanáraink.

Az idő észvétlenül röppent el: és ez igaz mind a gimnáziumi tanárként eltöltött évtizedekre, mind pedig a találkozó kellemesen eltöltött óráira. A nyugdíjas kollégák azt üzenték számunka: vigyázzunk arra, hogy egészségünket megőrizzük, mert tartalmas, szép évek várnak még ránk!

Kedves Tanárnők, Tanár urak, kedves volt Kollégáink! Reméljük, hogy mi, „fiatalok” megértettük, és jól megtanultuk a leckét!

 Petróczi Gábor
igazgató, öregdiák

Nyugdijas_talalkozo_2014

[img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_001.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_002.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_003.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_004.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_005.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_006.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_007.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_008.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_009.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_010.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_011.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_012.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_013.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_014.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_015.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_016.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_017.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/nyugdijas_talalkozo_2014/thumbs/thumbs_nyugdijas_talalkozo_018.jpg"]

admin On május - 30 - 2014

Categories

Hírek, Kiemelt, Mi történt?

Tags

Related Posts

 • No related posts found

Comments are closed.

 • Digitális Napló (E-kréta)
 • Menzarendelés
 • LanguageCert
 • Gimnáziumi fórum
 • Facebook
 • Youtube
 • RSS

Alkalmazások

 • Menüválasztás!!!
 • Gimnáziumi fórum
 • Digitális napló.
 • Angol nyelvvizsga vizsgahely
 • Jelentkezés fogadóórára
 • Menő menza a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban:
  Kattintson a képre ! Menő menza a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban

language-cert-logo

Elmarad a márciusi

Ezúton tájékoztatjuk a vizsgázóinkat, hogy a Magyar Közlöny 2021. március ...

IMG_20200317_122810

A tánc és dráma p

A digitális oktatásra váltás nem akadályozta meg a kreatív diákjainkat ...

szalezi_felirat

Gyermekfelügyelet b

A 111/2021 (III.6) Kormányrendelet felülírva a két nappal korábban megjelent ...

IMG_20200317_122810

A digitális átáll

Kérem a diákokat és a szülőket, hogy olvassák el a ...

rendkivuli

Ismét bezár a telj

A kormányinfó tájékoztatása szerint 2021. mácius 8-tól április 7-ig minden ...