Logó

Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

3700 Kazincbarcika, Jószerencsét út 2.

Ingyen  jogosítvány 2014. április 12-én

Ingyen jogosítványt lehetett szerezni a virágvasárnap előtti szombaton, a barcikai Csónakázó tónál tartott keresztút keretében. A keresztút kedves és hozzáértő szervezését a cserkészek, különösen Józsáné Anna, cserkész anyuka valósította meg. A hagyományos keresztút szereplőit megszólaltató fiatalok mai kihívásokon, feladatokon elmélkedtek: hogyan követhetjük Jézust a mai világban életünk útjain és keresztútjain. Részt vett rajta néhány tanár és diák a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumból, és a plébániai fiatalok és idősek is többen eljöttek.

            Mindenki kapott feladatot: volt, aki párbeszédet olvasott, volt, aki jogosítványhoz osztott matricát, mások az állomások útjelző tábláit osztották, megint mások a keresztet cipelték vagy a hangosító berendezést. A mintegy 45 fős csoport, néhány gyerek, fiatalok és idősebbek is, énekelve vonultunk az állomásokhoz a hídon át, a horgászok között. A végén mindenki megkapta a szeretet jogosítványát, amit Vitális Gábor atya sokaknak dedikálásával látott el. Még egy rövid zárójáték következett, amiben három válaszadó akarta meggyőzni a résztvevőket a saját válaszának helyességéről. Bár ebben a játékban változó volt, kinek volt igaza, de kívánjuk, hogy Jézusban mindenki fedezze föl az Utat, az Igazságot és az Életet.

            A. János atya

Ingyen_jojositvany_2014

[img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_001.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_002.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_003.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_004.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_005.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_006.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_007.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_008.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_009.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_010.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_011.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_012.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_013.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_014.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_015.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_016.jpg"][img title="" alt="" src="http://sagim.hu/wp-content/flagallery/ingyen_jojositvany_2014/thumbs/thumbs_jogsi_017.jpg"]

admin On április - 14 - 2014

Categories

Egyéb, Hírek, Kiemelt

Tags

Related Posts

 • No related posts found

Comments are closed.

 • Digitális Napló (E-kréta)
 • Menzarendelés
 • LanguageCert
 • Jó reggelt!
 • Facebook
 • Youtube
 • RSS

Alkalmazások

 • Menüválasztás!!!
 • Szalézi Szent Ferenc Gimnázium -- Jó reggelt ! -- műsorai.
 • Digitális napló.
 • Angol nyelvvizsga vizsgahely
 • Jelentkezés fogadóórára
Tehetsegutlevel_kiemelt

Tehetségútlevél a

Eger városáról először a vár és az egri védők hősiessége ...

ado_1szazalek_kiemelt

1 % az adóból

Újra elérkezett egy új év eleje, és újra meggondolhatjuk, ...

Vandor_kiallitas_kiemelt

„Itt születtem, i

Demeter Zoltán, országgyűlési képviselő úr nyitotta meg a Kazincbarcikai Gobelin ...

Szalezi_het_kiemelt

Szalézi hét a szal

A tavalyi évhez hasonlóan idén második alkalommal rendeztük meg iskolánkban ...