Logó

Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

3700 Kazincbarcika, Jószerencsét út 2.

Tegnap egy meghívó jelent meg az oldalon. De ki is az a Kővári Botond? Íme egy kicsivel több róla:

Kővári Botond.

Egy 21 éves fiú, aki a szemünk előtt nőtt fel.

2005-ben kezdte a tanulmányait az akkor még Ságvári Endre Gimnáziumban, és 2011-ben érettségizett le. Az itt töltött 6 év alatt rengeteg pozitív élménnyel és tapasztalattal gazdagodott. Bolacsek László osztályfőnöke jellemét csiszolgatva, Vassné Szokircsák Diána író karrierjét egyengetve (2009-ben országos novellaíró pályázat második helyezett), Kiss István tanulmányait motiválva (2011-ben 94%-os emelt történelem érettségi) támogatta. Elmondása szerint „hármójuk alázatos és rendkívüli inspirációja nélkül” nem tartana most ott, ahol.
De hol is tart most?

A Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának iskolapadját koptatja, de emellett komoly sikereket tudhat maga mögött az írói karrierjében is. Több Blogon és a Facebook oldalon is publikált, míg 2013 szeptemberében a Jelenvagyok Tehetségkutató Egyesület is felfigyelt munkásságára, és meghívta a csapatába. Azóta több novellája is az oldalon rekord olvasottságot döntött meg (olvasható itt: http://tinyurl.com/of5hf33). De ez nem minden. Nemrég befejezte az első könyvét, az „Úgy szeress, hogy fájjon!”című szerelmi-thriller regényét is (olvasható itt: http://tinyurl.com/qcjfpb6).

Ettől függetlenül Botond egy percig sem vesztegeti az idejét, építi a táborát, beszélget az olvasóival, közönség találkozókra és dedikálásokra hívják meg. Július 1-jén pedig Kazincbarcikára, szeretett városunkba jön az Újkazinci Baráti Kör meghívására, hogy egy délutáni program keretében jobban megismerhessük a munkáját, a személyiségét, a könyvét, és egyéb meglepetésekkel, ajándékokkal is készül.
„Rettenetesen örülök a meghívásnak. Elképesztő öröm ez nekem, hogy végre nemcsak az ország egyéb pontjain, hanem a saját szülővárosomban is megmutathatom, hogy ki is vagyok. Olyan emberek előtt, akik már kis korom óta ismernek vagy pedig egyáltalán nem hallottak még rólam, de most megismerhetnek. Megoszthatom velük az álmaimat, és megmutathatom, hogy kemény munkával bárki álma valóra válhat.”

 

 

Az „Úgy szeress, hogy fájjon!” regény bolti megjelenésére sajnos még várnunk kell, de aki szeretné figyelemmel követni Botondot a jövőben is, az bátran csatlakozzon az oldalához és az őt támogató tömeghez, (itt: http://tinyurl.com/lsmrs2z) vagy jöjjön el a találkozójára 2014.07.01-jén 16:00-kor a kazincbarcikai Csokonai út 5.-be.
Mi pedig továbbra is sok sikert kívánunk volt tanítványunknak, így tovább Botond!

Balla Árpád On június - 24 - 2014

Categories

Gimi, Hírek, Kiemelt

Tags

Related Posts

  • No related posts found

Comments are closed.

  • Digitális Napló (E-kréta)
  • Menzarendelés
  • LanguageCert
  • Gimnáziumi fórum
  • Facebook
  • Youtube
  • RSS

Alkalmazások

  • Menüválasztás!!!
  • Gimnáziumi fórum
  • Digitális napló.
  • Angol nyelvvizsga vizsgahely
  • Jelentkezés fogadóórára
  • Menő menza a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban:
    Kattintson a képre ! Menő menza a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban

A sagim.hu oldal nyu

Kedves Látogató! A sagim.hu oldal a továbbiakban nem frissül, kérjük, látogasson ...

Menzások, figyelem!

A következő árváltozás lép életbe a tanév első napjától (09.01.): ...

Menzások, figyelem!

A szeptemberi étlap már elérhető. A mai naptól augusztus 25. ...

Javító-, osztályo

A javító-, különbözeti-, és osztályozóvizsgák (ez utóbbi csak az egyéni ...

Ságváris Öregdiá

Már csak két hét, és itt a nagy nap. Íme, ...