A tavalyi év eredményességét folytatva januárban több újdonsággal találkozhattak a Szalézi Menzán étkező diákok, tanárok és vendégek.
[flagallery gid=222 name=”Gallery” skin=afflux_demo]
Az egészséges táplálkozás szellemében egyre többször töltjük meg salátás pultunkat mindenféle finomsággal. Találkozhattunk a hónapban almás céklasalátával, mongol káposztasalátával, és a február folyamán visszatér a nagy kedvenc, a saláta-mix is, kétféle salátaöntettel.
Folytatódott a finomabbnál finomabb krémlevesek készítése is, a már megszokott zellerkrém és brokkoli krém mellett a hónapban sárgarépa krémlevest is készítettek szakácsaink.
Újdonságként került az étlapra a hawaii pulykamell finom ananász szelettel és sajttal, a „sokmagvas” csirkecomb zöldség körettel, és nagy sikere volt a kapros pulykának is.
A jövő hónaptól a szakácsok munkáját segíti egy professzionális kombinált sütő-pároló berendezés is, melyben a régi és az új ízek még finomabbak és egészségesebbek lesznek, diák, tanár és vendég legnagyobb örömére.
Molnár Adrienn
élelmezésvezető