Logó

Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

3700 Kazincbarcika, Jószerencsét út 2.

2016. november 9-én különös eseményen vehettek részt a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban tanuló diákok szülei és az intézmény nevelőtestületének tagjai. A gimnázium vezetése „Szalézi Szülői Fitnesz” címmel találkozót szervezett a gimnazista diákok szülei számára az új Don Bosco Sportközpontban. Az eseményt az elmúlt években a gimnáziumban szervezett nagysikerű olasz est és indiai est kiváló tapasztalatai alapján tervezte meg a gimnázium vezetése.

            A szalézi fitnesz rendezvényről XXI. századi módon, a digitális naplóban küldött üzenet révén kaptak tájékoztatást a szülők. A kora esti és esti órákban megtartott találkozón közel 100 szülő és a gimnázium 60 tanára és egyéb dolgozója jelent meg, így majdnem kicsinek bizonyult a hatalmas konferenciaterem. Az esemény megnyitásaként Petróczi Gábor igazgató úr köszöntötte a megjelent szülőket, majd P. Vitális Gábor sdb tartományi vikárius atya, kazincbarcikai plébános szólt a nemrégiben átadott Sportközpont funkciójáról és a rendelkezésre álló új lehetőségekről. Seres Ottó, a Sportközpont igazgatója mutatta be a modern létesítményt, majd Kovács László igazgatóhelyettes úr tájékoztatta a megjelenteket az est további programjáról.

            A rendkívül barátságos hangulatban kezdődő estét egy totó kitöltésével kezdték a vendégek, amelyben a szülőknek a szaléziakkal, a Szalézi Gimnáziummal és annak házirendjével, tanáraival kapcsolatos ravasz kérdésekre kellett egyénileg válaszolniuk. Kiváló eredményeket értek el, hiszen a hét maximális pontos mellett tíznél több, csupán egyetlen hibát tartalmazó válaszlistát értékelhettek ki a gimnázium tanárai. Ezt követően könnyű, de annál kiadósabb vacsorát kaptak a megjelentek, ahol a fittséget támogató salátákat, könnyű húsételeket és édességeket, így pl. zabkekszet és répatortát kóstolhattak az egészségkedvelő szülők.

            A közös étkezést lezáró imát követően benépesült a Sportközpont minden szintje: a bowlingpálya és a fallabda-pályák mellett a legnépszerűbb talán a telt házzal működő tornaterem volt, ahol a steplépcső aktív alkalmasával ismerkedhettek meg a hölgyek, akik alaposan kimelegedve érkeztek vissza a konferenciaterembe. Összegezve elmondhatjuk, hogy a megjelent szülők sokat beszélgethettek egymással és az iskola pedagógusaival, valamint Vitális Gábor atyával, és alkalmuk nyílt a Sportközpont teljes megismerésére és kipróbálására. A vendégek bizonyára nagyon jól érezték magukat, hiszen késő estig kitartottak a szalézi fitnesz rendezvényén. Aki pedig nem csalódott bennünk, azt jövőre is visszavárjuk!

[flagallery gid=307 name=”Gallery” skin=default_old]

admin On november - 10 - 2016

Categories

Gimi, Hírek, Kiemelt

Tags

Related Posts

  • No related posts found

Comments are closed.

  • Digitális Napló (E-kréta)
  • Menzarendelés
  • LanguageCert
  • Gimnáziumi fórum
  • Facebook
  • Youtube
  • RSS

Alkalmazások

  • Menüválasztás!!!
  • Gimnáziumi fórum
  • Digitális napló.
  • Angol nyelvvizsga vizsgahely
  • Jelentkezés fogadóórára
  • Menő menza a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban:
    Kattintson a képre ! Menő menza a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban

A sagim.hu oldal nyu

Kedves Látogató! A sagim.hu oldal a továbbiakban nem frissül, kérjük, látogasson ...

Menzások, figyelem!

A következő árváltozás lép életbe a tanév első napjától (09.01.): ...

Menzások, figyelem!

A szeptemberi étlap már elérhető. A mai naptól augusztus 25. ...

Javító-, osztályo

A javító-, különbözeti-, és osztályozóvizsgák (ez utóbbi csak az egyéni ...

Ságváris Öregdiá

Már csak két hét, és itt a nagy nap. Íme, ...